Algemeen09.11.2013

14e seizoen van Wie is de Mol in Hongkong


Al 13 seizoenen lang is Wie is de Mol een van mijn favoriete televisieprogramma’s. En zeker de laatste seizoenen, waarin ‘De Mol’ zich heeft ontpopt tot een spelprogramma dat heel veel weg heeft van een reisprogramma. Er is namelijk steeds meer budget voor de programmamakers om ook sfeerbeelden te maken van de bijzondere locaties waarin het spel zich afspeelt. Zo weet ik na afgelopen seizoen voor 100 procent zeker dat ik een keer naar Zuid-Afrika ga. En door het seizoen daarvoor staat IJsland heel hoog op mijn verlanglijstje. Maar ook Argentinië uit seizoen 6 staat nog vers in mijn geheugen gegrift.

src=

Het nieuwe seizoen, het 14e seizoen alweer, speelt zich af in de altijd bruisende Aziatische metropool Hongkong. En daar is Hongkong natuurlijk heel blij mee. Want kijkers kunnen zeker weten rekenen op hele mooie beelden van deze boeiende stad, waardoor de wens om er ook een keer naartoe te gaan groter wordt. 

Wil je alvast wat meer weten over Hongkong, lees dan de verhalen van blogger Katja die vorig jaar deze bijzondere stad en regio bezocht. Ze schreef onder andere over de culinaire kant van Hongkong en over de bijzondere vissersdorpjes.  

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.