Algemeen20.11.2013

The Hunger Games & Sorel blijken perfect match


Jennifer Lawrence, is niet alleen een geweldige actrice in de bloedstollende film The Hunger Games. Afgelopen week was ze ook spraakmakend in het nieuws met haar zogenoemde pixie cut, oftewel: ze was naar de kapper geweest. Dat ze zichzelf dan óók nog eens het campagnegezicht van Dior mag noemen, maakt haar zo ongeveer de meest populaire actrice van dit moment.

Hot and happening dus. Modebewust met een vleugje stoer, die Jennifer. De crème de la crème van de powervrouwen op deze aardbol. En dus willen we maar al te graag weten hoe dit allesmanusje zich kleedt.

In de nieuwste film Hunger Games – Catching fire, die vandaag in Nederland in premiere gaat, draagt Jennifer de stoere boots van Sorel. Met deze schoenen heb je echt nooit meer koude voeten, ze beschermen namelijk tot een temperatuur van -32. En schijnbaar ga je er heel goed van jagen 😉 Maar naast het functionele aspect dat de schoenen van Sorel ontworpen zijn om alle weersomstandigheden te trotseren, ;aat onder andere Tara Swennen (stylist van Twilight actrice Kristen Stuwart) in 
deze film zien hoe de Conquest Carly Glow op een wel heel fashionable manier kan worden gecombineerd.

sorel
sorel
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.