Algemeen26.11.2013

Verken een nieuwe luchthaven al voordat je er bent geweest met Google Indoor Streetview


Hoe fijn zou het zijn dat voordat je begint aan je reis, je kunt zien hoe je tijdens je overstap zo snel mogelijk naar de volgende terminal kan lopen? Niet meer stressen en moeilijk doen met borden lezen want vandaag, werd door Google haar eerste global transit locations op Indoor Street View gepresenteerd. Hierdoor kan je je voortaan goed oriënteren als je op reis gaat. Luchthavens, vliegtuigen en treinstations zijn te bekijken.

Hiervoor was het altijd gebruikelijk je via Google Indoor Streetview te laten informeren over de eindbestemming van je trip. Nu biedt Google je de mogelijkheid om voordat je op reis gaat al door een bepaalde terminal te navigeren. Op het moment dat je er daadwerkelijk bent hoef je niet meer te zoeken en kan je reis stressvrij beginnen.

Eindhoven Airport
 mag zich onderdeel noemen van het rijtje locaties die momenteel te zien zijn. Waterloo Station in Londen, Tokyo International Airport en een Airbus A830 van Emirates zijn ook onderdeel van deze lijst. 

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.