Algemeen10.01.2014

Van 9 t/m 12 januari géén boekingskosten op ATP.nl


[Adv] ATP.nl wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar! De mooiste start van het nieuwe jaar is natuurlijk het plannen van een nieuwe vakantie, dan heb je alvast weer iets leuks om naar uit te kijken. Om 2014 eens echt goed te beginnen, maakt ATP.nl de goedkoopste vliegtickets van Nederland nu tijdelijk nóg goedkoper!

Van donderdag 9 t/m zondag 12 januari krijgt iedereen op ATP.nl de boekingskosten (Airline Fee) cadeau. Dat scheelt maar liefst 24,95 euro per vliegticket. Zo vlieg je vrolijk het nieuwe jaar in met de beste wensen van ATP.nl!

atp.nl
atp.nl

Extra voordeel tip: Je kunt deze actie nu ook combineren met de tijdelijk sterk in prijs verlaagde bestemmingen van de KLM Werelddeal Weken. Dat levert een flinke korting op!

Zo vlieg je bijvoorbeeld al naar Aruba voor 587 euro. Naar het Portugese Lissabon vlieg je nu voor slechts 129 euro. Maar ook bijvoorbeeld naar Rio de Janeiro in Brazilië al vanaf 610 euro of naar Kaapstad in Zuid-Afrika vanaf 733 euro.

Ga nu naar ATP.nl om gebruik te maken van deze kortingsactie.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.