Algemeen01.03.2010

The Goring Hotel in London bestaat 100 jaar


Op 2 maart 1910 opende O.R. Goring zijn gelijknamige hotel in London. Op zich niets bijzonders ware het niet dat The Goring op dit moment het enige hotel in London is dat nog steeds in eigendom is van de familie van de bouwer.

Jeremy Goring, de vierde generatie van Gorings aan het hoofd van het bekende hotel, is een gepassioneerde surfer en hotelier. Na een grondige renovatie is zijn The Goring klaar voor de komende 100 jaar. O.R. Goring runde het hotel van 1910 tot 1926. Zijn zoon O.G. runde het hotel 36 jaar van 1926 tot 1962. Zijn zoon George runde het hotel 43 jaar tot 2005 en zorgde ervoor dat het drie sterren hotel een luxe vijfsterren hotel werd.

Het luxe, 71 kamers tellende, hotel is perfect gelegen in Belgravia naast Buckingham Palace. Het staat voor perfecte op en top Britse service en stijl die vele beroemdheden uit de hele wereld als klant trekt. De laatste jaren heeft het hotel vele awards gewonnen als een van de beste hotels van Engeland en Europa waaronder “Best hotel for Service in Britain” door het Amerikaanse Condé Nast Traveler.