Algemeen25.07.2014

5 coole tatoeages voor travelers


Either you hate it or love it: tatoeages. De een kan niet wachten om de volgende tatoeage te laten zetten, terwijl de ander er niet aan moet denken om met een tatoeage gezien te worden. Er zijn natuurlijk duizenden tatoeages te bedenken, maar als je net als wij gek bent op reizen, dan zijn dit wel hele coole tatoeages om te hebben. Daarom: 5 coole tatoeages voor travelers.

Kompas tattoo

Een tatoeage van een kompas is voor veel travelers dé ultieme tatoeage. Het voordeel is dat je een kompas altijd helemaal naar jouw zin kunt maken: je kunt voor heel klassiek gaan of juist voor modern. Inspiratie nodig? Zoek dan eens op Instagram op de hashtag #compasstattoo en je vind inmiddels meer dan 9.000 foto’s ter inspiratie. Zoals deze, met heel veel kleur.

kompas_tatoo
kompas_tatoo

Quote tattoo

Ook heel populair onder travelers is om jouw favoriete travelquote te verwerken in een tatoeage. Die kun je laten zetten op je onderarm of op je schouderblad. Het woord ‘wanderlust’ wordt ook vaak gebruikt, al is dat niet echt een quote maar wel een manier om te laten zien dat je gek bent op reizen. Wat dacht je van deze? “Not all those who wander are lost“. 

quote_tattoo
quote_tattoo

Wereldkaart tattoo

De ultieme tatoeage voor een traveler is natuurlijk een wereldkaart. En hoe groot de wereld ook is, om een wereldkaart tattoo te hebben hoef je echt niet je complete lichaam in te zetten. Dat kan bijvoorbeeld ook heel subtiel op je voet of zelfs aan de binnenkant van je pols. Deze op de voet, in blauw/groen is wel heel cool!  

wereldkaart_tattoo
wereldkaart_tattoo

Vliegtuig tattoo

Een vliegtuig is naast een kompas het ultieme symbool om aan te geven dat je gek bent van reizen. Daarom kiezen veel travelers voor een vliegtuig tattoo, die zo groot of zo klein kan zijn als jij maar wil. De onderarm of zelfs de vingers worden vaak gebruikt voor een vliegtuig tattoo. Deze tatoeage van een vliegtuig is subtiel, omdat de binnenkant niet is ingekleurd en de tatoeage alleen bestaat uit de contouren van een vliegtuig.

vliegtuig_tattoo
vliegtuig_tattoo

Favoriete bestemming

Of wat dacht je van jouw favoriete bestemming als tatoeage op je lichaam? Is Parijs bijvoorbeeld jouw favoriete bestemming, hoe leuk is het dan om een kleine Eiffeltoren ergens te laten tatoeëren? Zoals deze dame, die haar liefde voor Parijs heeft vereeuwigd in haar nek. 

tattoo_favoriete_bestemming
tattoo_favoriete_bestemming

Ben jij ook zo gek van reizen? En durf jij het aan om jouw liefde voor reizen te vereeuwigen met een tatoeage? Zo ja, welke is jouw favoriet? 

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.