Algemeen02.04.2010

Abercrombie & Fitch zet voet op Nederlandse bodem


Half februari melden we dat de Amerikaanse populaire modeketen Abercrombie & Fitch vanwege teruglopende verkopen in de Verenigde Staten nadrukkelijk bezig was met het kijken naar mogelijkheden om buiten de Verenigde Staten meer winkels te gaan openen.

Deze Internationale uitbreiding heeft nu definitieve vormen gekregen, zo valt in BNdeStem te lezen dat A&F de Europese markt wil gaan veroveren vanuit Roosendaal. Het zal daar vanuit kleding gaan distribueren. Misschien is dan binnenkort het met lege koffers afreizen naar de States om eens goed in te slaan wel voorgoed voorbij….. we keep you posted!

Update: inmiddels is een Abercrombie & Fitch store geopend in de Leidsestraat in Amsterdam. Je moet wel even goed zoeken, want aan de buitenkant is de winkel nauwelijks te herkennen. Binnen is het precies zoals je van de keten gewend bent: het is donker, de muziek staat hard en er lopen modellen rond die je de kleding proberen te verkopen. Ook al houd je niet van de kleding van Abercrombie, dan is het al een attractie op zich om toch even een kijkje te gaan nemen! 

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.