Algemeen15.04.2010

Supermarkt Lidl stunt met campingvakanties


Supermarktketen Lidl gaat zich ook op de vakantiemarkt begeven, en biedt nu op zijn Nederlandse website verschillende campingvakanties aan. Het gaat om campingvakanties met vertrekdata in mei: te weten 1, 8 en 15 mei. Klanten kunnen kiezen uit campings in Frankrijk in dertien verschillende streken. In Spanje en Italië gaat het in beide gevallen om vakanties naar drie verschillende Spaanse en Italiaanse streken. De campings in Nederland zijn allemaal te vinden in Noord-Holland.

Lidl kampeervakantie

Klanten van supermarktketen Lidl kunnen nu dus last minute bungalowtenten en stacaravans met 2 of 3 slaapkamers reserveren met prijzen die beginnen bij 99 euro per week. Dit zijn prijzen die 70 procent lager liggen dan normaal, zo stelt Lidl. Dat Lidl al een erg divers assortiment aanbiedingen had is geen geheim. Nu hebben ze daar dus ook nog vakanties aan toegevoegd. Wij zijn benieuwd naar de ervaringen over deze nieuw aangeboden service en of de supermarkt met nog meer aanbiedingen op gebied van vakanties zal komen. 

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.