Algemeen04.05.2010

Moederdagcadeaus voor reislustige moeders


Voor wie het nog niet weet: aanstaande zondag (9 mei) is het moederdag. Het moment om jouw moeder eens in het zonnetje te zetten. Vroeger deden we dat met een tekening en ontbijt op bed, tegenwoordig moeten er cadeau’s gekocht worden. Heb je een reislustige moeder? Dan hier een paar leuke tips!

1. Kadobon voor een rondvlucht boven paleis het Loo, inclusief entree.
Bij veel mensen begint het ´vakantiegevoel´ pas wanneer ze in een vliegtuig stappen. Nou, dat kan met deze rondvlucht! Je hebt in het vliegtuig een mooi uitzicht op de sierlijk aangelegde tuinen, het paleis, het oude Loo en het koetshuis. Als dat geen origineel cadeau is, weet ik het ook niet meer. Prijs per persoon: € 102,00. 

2. Een exclusieve cosmetische voetbehandeling van Dr. Fish!
Iedereen kent de Zwaluwhoeve (in Hierden, Gemeente Harderwijk). Je weet wel, dat Sauna en Beautycentrum wat je in programma´s als All you need is Love en nu ook Look of Love voorbij ziet komen. De Zwaluwhoeve is gespecialiseerd in bijzondere beautybehandelingen, zo ook Dr. Fish. Heb je een reislustige moeder, dan kan ze vast wel een lekkere voetbehandeling gebruiken. Dr. Fish is een behandeling met levende visjes. “De visjes ontdoen de voeten van overbodig eelt en huidschilfers. Een bijkomend effect is dat voeten heerlijk ontspannen in het water, waar levende visjes bijna zachtstrelend masseren.” 15 minuten kost € 15,00 en 25 minuten kost € 25,00.

3. Een mini manicureset voor op reis van Tweezerman.
Handig voor in je tas, ook handig voor op reis. Deze nail rescue kit. Met een minivijl, een snipper (verwijderen van velletjes rondom nagels) en een cuticle pusher (terugduwen nagelriemen). Het merk Tweezerman is te koop bij de betere drogisterijen en parfumerieen, voor € 20,50.

[Update 5 mei 07.45]

Ook leuk: This is my life! Een schitterend gebonden boek met een zwartleren kaft, voor alle resiverhalen. Leuk is om het helemaal vol te plakken met foto’s, tekeningen en anekdotes. Voor € 40,-. Moet je wel snel zijn met bestellen, want het boek moet uit Engeland komen…

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.