Algemeen29.05.2010

Verkiezing Stayokay ‘Avontuurlijkste gezin van Nederland’


stayokayen1.jpg
stayokayen1.jpg
Stayokay, keten van leuke hostels, is een zoektocht gestart naar het avontuurlijkste gezin van Nederland. Gezinnen kunnen met een film laten zien dat zij de titel ‘Avontuurlijkste gezin van Nederland’ verdienen. Op de actiesite kunnen gezinnen hun gefilmde avontuur delen en laten zien dat er in Nederland voor kinderen volop avontuur valt te beleven.
 
Met deze campagne wil Stayokay ouders stimuleren om tijdens een verblijf er met de kinderen op uit te trekken. Voor deelname aan de wedstrijd kunnen gezinnen een filmpje maken van een onverwachte, spannende of leuke gebeurtenis. Het winnende gezin gaat zes weken op reis naar Australië!! Zeker de moeite waard dus om mee te doen!
Stayokay geeft alvast tips voor avontuur.
Wie onverwachte, spannende en leuke gebeurtenissen wil meemaken moet erop uit. Dingen zelf doen, zelf maken, zelf ontdekken, spoorzoeken en speuren. Maak het spannend door een mysterie, legende of historische gebeurtenis op te zoeken òf voeg er een spelelement aan toe. Ook als het ongewoon is en zelfs als er gevaar dreigt…
 
Maar het allerbelangrijkste: gebruik je fantasie! Onderzoek de vele sagen en legendes die Nederland rijk is. Ga terug in de tijd en wees een ridder of prinses in een kasteel, ontdek de overblijfselen van de Romeinse tijd of ga op zoek naar de sporen van de Slag om Arnhem in de Tweede Wereldoorlog.
 
Ook in de natuur valt in Nederland nog zoveel te beleven. Zoek naar de Amerikaanse rode rivierkreeftjes in de wateren rondom Utrecht, spot de in het wild levende Australische Wallaby in Friesland of Oehoe uilen in Limburg. En als je liever het avontuur aan de kust zoekt, ontdek dan de zeven waddenwonderen, loop een dagje mee met een strandjutter, zoek zeldzame zandhagedissen in de duinen of onderzoek de oorkwallen- explosie in Zeeland.
 
Dus ga erop uit en ontdek de vele avonturen die Nederland te bieden heeft.
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.