Algemeen11.06.2010

Leuk alternatief voor de buienradar, kan ik een korte broek aan?


Hmmmm de zomer is toch echt begonnen maar aan het weer en vooral aan de regen is dat absoluut nog niet te merken. We hebben namelijk nog niet echt lekker zomerweer gehad de afgelopen tijd en ook voor de komende tijd zal er niet veel veranderen. En dan ontstaan nieuwe problemen, zoals twijfels over je kledingkeuze in verband met de donkere wolken of nog verstopte zon…. Wat trek je ’s morgens aan als je opstaat?

Handige website

Kijk dan eens op deze site, het alternatief voor de bekende buienradar en erg grappig! Deze website ‘Kan ik een korte broek aan’ geeft dus aan of het aan te raden is in een korte broek op pad te gaan of niet… 🙂 Het is eigenlijk een beetje in navolging op de ‘is het al weekend’ en ‘is het al vrijdag’ sites

Op dagen dat je geen korte broek aan kunt, is het mannetje verdrietig. Maar op dagen dat je wel een korte broek aan kunt, is er een vrolijke lach te zien!

kan-ik-een-korte-broek-aan
kan-ik-een-korte-broek-aan
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.