Algemeen20.07.2010

Boshuys Hermitage in Oisterwijk: beste terras 2010


boshuyshermoitage.jpg
boshuyshermoitage.jpg
Onlangs vond de verkiezing ‘Het beste terras van Nederland’ plaats. Ieder jaar publiceert vakblad Misset Horeca de Terras Top 100. In 2010 is het terras van restaurant Boshuys Hermitage in het Brabantse Oisterwijk uitgeroepen tot het beste terras van Nederland. De jury roemt Boshuys Hermitage om het goede personeel en de goede locatie. “Er is geen detail waarover niet is nagedacht“, aldus het juryrapport. De tweede plaats is voor het terras van De Walrus in Sneek, nummer drie is het terras van Brasserie Zeelust in Westenschouwen.
Waar Breda in 2009 er nog vandoor ging met de titel ‘Het beste café van Nederland‘ voor Café de Beyerd, staan ze wat betreft de beste terassen slechts op de 51e plaats. Het is de derde keer dat vakblad Misset Horeca de Top 100 beste terrassen van Nederland publiceert. Eerder kregen Het Zalmhuis in Rotterdam en De Boterlap in Harderwijk de titel beste terras van Nederland.
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.