Algemeen03.09.2014

GeniusFlight: reizen op basis van jouw beschikbare budget


Maak nu kans op een reischeque van 300 euro

Je wilt op vakantie, maar hebt eigenlijk geen idee waar je naartoe wilt. Het enige wat je zeker weet is het budget dat je beschikbaar hebt. Normale zoekmachines voor reizen, hotels of vluchten laten jou eerst de bestemming bepalen voor je een keuze kunt maken, maar GeniusFlight.com draait het precies om. Op basis van jouw beschikbare budget zie je naar welke bestemmingen jij allemaal op reis kunt gaan. Zo kun je een compleet weekendje weg boeken, met een vlucht inclusief hotel voor de bestemming van jouw keuze, passend bij jouw portemonnee.

Het enige wat je moet invoeren is de luchthaven waar je wilt vertrekken en het budget dat je beschikbaar hebt voor de reis. Mocht je denken dat je met 100 euro niet verder komt dan een retourtje Barcelona, dan kan ik je laten zien dat je hiermee een stuk verder kunt komen!

geniusflight
geniusflight

Het resultaat is een overzicht van vluchten die passen bij jouw budget, plus reisinspiratie. Je ziet namelijk ook bestemmingen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht, zoals Sofia of Boedapest. GeniusFlight.com toont de meest actuele zoekresultaten van meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen.

Maak kans op een reischeque van 300 euro

Om jou kennis te laten maken met GeniusFlight mogen wij je nu een hint geven waarmee je kans maakt op een reischeque van 300 euro die je kunt gebruiken om tickets te boeken en/of een hotel via GeniusFlight en GeniusHotels. Ergens in dit artikel zit een hint verstopt in de vorm van een letter, maar die moet je zelf zoeken. Deze letter is onderdeel van een woord dat je kunt vormen als je alle hints hebt gevonden. Deze hints zullen allemaal geplaatst worden op 5 verschillende Nederlandse reisblogs.

Er is inmiddels al één hint verschenen, deze hint op Travelvalley is de tweede hint. Wil je op de hoogte blijven van alle hints, en waar je uiteindelijk alle letters in moet voeren, volg dan de Facebook-pagina van GeniusFlight. De derde hint zal in ieder geval aanstaande vrijdag verschijnen op YourAmbassadrice. Veel succes!

Houdt de <a href=\
Houdt de 
Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.