`

Algemeen01.01.2015

Happy new year!


+ de favoriete reisfoto's van 2014

Namens alle bloggers van Travelvalley wil ik onze lezers hele graag een gelukkig nieuwjaar wensen! Er staat ons een splinternieuw jaar te wachten, waarin we nieuwe plekken mogen ontdekken, nieuwe mensen mogen ontmoeten en nieuwe herinneringen opslaan. Waar jouw reis je ook brengt dit jaar, geniet ervan!

De favoriete reisfoto’s van 2014

Het afgelopen jaar was voor ons een prachtig jaar. We hebben fantastische reizen mogen maken en kwamen op adembenemend mooie plekken. En op al die plekken hebben wij natuurlijk een camera in onze hand, om voor onze lezers vast te leggen hoe mooi of bijzonder die plek is. Uit al die honderden – of misschien wel duizenden – foto’s heb ik speciaal voor jou een paar van mijn favoriete reisfoto’s geselecteerd. Deze plekken hebben wij het afgelopen jaar in ons hart gesloten! Op naar een nieuw jaar!

Noortje maakte deze foto in <a href=\
Noortje maakte deze foto in
Deze foto werd gemaakt door B<a href=\
Deze foto werd gemaakt door B
Bart was deze zomer in <a href=\
Bart was deze zomer in
Henk sliep deze zomer in een <a href=\
Henk sliep deze zomer in een
Het is een van de laatste foto`s die ik maakte dit jaar, maar wat is <a href=\
Het is een van de laatste foto`s die ik maakte dit jaar, maar wat is
Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.