Algemeen18.03.2014

Nieuw online-reisplatform JUST AWAY NL lanceert in Nederland


There’s a new kid in travel town. Vandaag lanceert JUST AWAY in Nederland, een nieuwe online reisaanbieder. Nieuw voor ons, maar niet voor de internationale reisbranche, JUST AWAY NL is namelijk het zusje van de Duitse en Poolse variant, en is onderdeel van de Oostenrijkse reisorganisatie Eurotours.

JUST AWAY wil reizigers inspireren. We hebben het allemaal hartstikke druk, maar willen toch redelijk snel en eenvoudig een vakantie kunnen boeken. Met inspirerende foto’s en scherpe prijzen wil JUST AWAY de reiziger verleiden. ‘Travel by inspiration’ is dan ook de pay off. Op de homepage vind je mooie grote foto’s, die ervoor zorgen dat je direct zin hebt om je koffers te pakken. De huisstijl van JUST AWAY is heerlijk fris. Maar met name de prachtige foto’s bij bestemmingen zorgen voor pure verleiding.

just-away
just-away

Vakanties worden aangeboden in 8 verschillende categorie├źn, die de meeste soort reizen wel dekken. Met onder andere actievelingen, zwemliefhebbers, bergvrienden en levensgenieters. Heb je behoefte aan wat extra inspiratie voor een volgende vakantie, dan kun je de inspirator gebruiken. Daarmee maak je een selectie binnen het complete aanbod op basis van dingen die bij jou passen.

just_away_inspirator
just_away_inspirator

Televisieprogramma in samenwerking met RTL

Om aan te geven hoe serieus de ambities op de Nederlandse bodem zijn, komen ze ook met een televisieprogramma in samenwerking met RTL. Aanstaande zondag is de eerste aflevering van het reisprogramma, gepresenteerd door Koert Jan de Bruyn en Susanne Dijksterhuis. Het begint om 15.55 uur. Iedere aflevering (in totaal 11) laat een andere bestemming zien. De eerste aflevering gaat over Wenen, de mooiste stad van het thuisland van de moederorganisatie.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.