Algemeen09.01.2018

Reisinspiratie opdoen? Kom naar de Vakantiebeurs 2018!


koop je kaartje hier met korting

Nu het nieuwe jaar is aangebroken kunnen er ook weer reisplannen gemaakt worden. Er ligt weer een heel jaar voor je, en er zijn zoveel bijzondere en mooie vakantiebestemmingen om uit te kiezen. De enige echte plek om reisinspiratie op te doen is natuurlijk de Vakantiebeurs, die dit jaar plaatsvindt van 10 tot en met 14 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar kun je alles te weten komen over vakantiebestemmingen en je natuurlijk meteen verdiepen in de mogelijkheden die je er op iedere bestemming hebt. Op de Vakantiebeurs zijn namelijk reisleiders en locals aanwezig die jou uit eigen hand reistips kunnen geven.

Koop hier je kaartje met korting!

Wil je ook inspiratie opdoen voor jouw volgende vakantiebestemming? Kom dan tussen 10 en 14 januari naar de Jaarbeurs in Utrecht. Koop je volgende week een kaartje aan de kassa, dan betaal je daar 15,50 euro voor. Doe je dat online is het normaal gesproken 14,50 euro, maar bestel je hier op Travelvalley je kaartje dan kost je dat slechts 10,50 euro. Bestellen kan via deze link. Je moet dan wel eerst je gegevens invullen en aangeven naar wat voor soort reizen op de Vakantiebeurs jouw voorkeur uitgaat.

Kom je ook bij ons langs?

Voor het eerst staan wij ook op de Vakantiebeurs met een eigen stand. Mocht je op de Vakantiebeurs zijn, kom je dan ook bij ons langs? We vinden het super leuk om onze lezers ‘in real life’ te ontmoeten!

Je vindt ons in Hal 8: stand 8.F069.

En het zal je misschien niet ontgaan zijn dat ik een boek heb geschreven: Bucketlist Reizen. Een reisboek ter inspiratie met 25 reizen die je ooit een keer in je leven gemaakt moet hebben. In onze stand kun je het boek inkijken en eventueel ook kopen als je dat wilt.

Presentaties Urban Theatre

Daarnaast geef ik ook iedere dag in het Urban Theatre een presentatie. In 2008 heb ik Travelvalley opgericht en inmiddels is dat een van de grootste reisblogs van Nederland. Ik krijg heel vaak vragen van mensen wat het nu precies inhoudt om reisblogger te zijn: wat ik doe, hoe ik geld verdien en hoe het is om zoveel te reizen. Daar ga ik je iets over vertellen. En daarnaast zal ik op donderdag en zaterdag mijn vijf ultieme reistips voor 2018 geven!

  • 10 januari – 15.00 uur: hoe het is om reisblogger te zijn
  • 11 januari – 15.00 uur: 5 bucketlist bestemmingen voor 2018
  • 12 januari – 11.30 uur: hoe het is om reisblogger te zijn
  • 13 januari – 15.00 uur 5 bucketlist bestemmingen voor 2018
  • 14 januari – 15.00 uur hoe het is om reisblogger te zijn

Overigens worden er tijdens de hele Vakantiebeurs nog veel meer lezingen en presentaties gehouden waar je bij kunt zijn. Hier vind je een overzicht.

Bucketlist Reizen: te koop op de Vakantiebeurs. Je vindt ons in Hal 8 (stand 8.F069).
Bucketlist Reizen: te koop op de Vakantiebeurs. Je vindt ons in Hal 8 (stand 8.F069).
Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.