Algemeen03.09.2014

Reviews openbare toiletten verzameld in app


Een bezoekje aan een openbare toilet kan soms echt geen pretje zijn, maar je ontkomt er nu eenmaal niet aan. Als je moet, dan moet je. Ook tijdens een dagje shoppen of wanneer je onderweg met met de auto of fiets. Gelukkig is er nu de HogeNood-app, waar je reviews kunt vinden van 4.000 toiletlocaties in Nederland en België. Hiermee vind je de dichtstbijzijnde toiletten én kun je een keuze maken uit toiletten op basis van beoordelingen van anderen. De HogeNood-app is een initiatief van Tork en SCA, beide actief in de wereld van hygiëne.

Zodra je de app toegang geeft tot jouw huidige locatie zie je een overzicht van de dichtstbijzijnde toiletten. Aan de hand van sterretjes kun je zien hoe goed het toilet beoordeeld is. De app wijst je ook de route naar het toilet van jouw keuze en laat de prijs zien die je mogelijk moet betalen voor het gebruik maken. Beoordelingen geven niet alleen inzicht in hygiëne, maar ook geur, sfeer en design toiletartikelen vormen onderdeel van de reviews.

hogenood_app
hogenood_app

Doel van beide organisaties is om te komen tot een ‘positievere toiletervaring’. De beoordelingen in de HogeNood-app zijn niet alleen interessant voor iemand met hoge nood, maar zeker ook voor de exploitant van het toilet. Eigenaren van bijvoorbeeld het toilet bij de Hema of V&D – vaak gebruikt door winkelend publiek – kunnen hiermee hun service optimaliseren. Staat jouw toilet goed aanschreven in de HogeNood-app, dan trekt dat toch weer extra bezoek naar de winkel.

De HogeNood is gratis beschikbaar voor zowel iOS en Android. Wie regelmatig last heeft van hoge nood, doet er goed aan deze app alvast te downloaden. Met hoge nood eerst een app moeten downloaden en daarna een toilet moeten selecteren kan in sommige gevallen nét iets te lang duren…

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.