Algemeen05.05.2016

Zo vind je bijzondere en unieke vakanties!


De wereld zit vol verrassingen. Maar hoe ontdek je die?

In het overweldigende aanbod reizen dat je online vindt, is het een hele lastige klus om iets unieks te vinden dat bij jou past. Er is simpelweg heel erg veel om uit te kiezen en bekende, populaire bestemmingen domineren de eerste zoekresultaten. Daardoor kun je misschien denken dat er weinig verrassends te vinden is, maar niets is minder waar. De wereld zit vol verrassingen. Maar hoe ontdek je die? Dit is het antwoord!

Over Vakantieboulevard.nl

Vakantieboulevard.nl is een plek waar je bijzondere en unieke vakanties gaat vinden, een website vol verrassende reizen. Zie het als een virtueel winkelcentrum waar ervaren reizigers hun verhalen verzameld hebben en waar reisaanbidders kun leukste reizen aanbieden. Je kiest je eigen winkelstraat om te shoppen voor leuke reizen: avontuurlijke reizen, bijzondere overnachtingen, cultuurreizen, hardloopreizen of wat goed bij jou past. Het leuke aan Vakantieboulevard.nl vind ik dat je hier echte unieke reizen kunt vinden die je boekt bij iemand die er écht verstand van heeft. Geen grote reisaanbieders met enorme marketingbudgetten die je overdonderen, maar specialisten die pareltjes op zak hebben.

Bijzondere overnachtingen

Eén van de winkelstraten die meteen mijn aandacht trekt is ‘Bijzondere overnachtingen’. Het maakt je reis zoveel meer bijzonder wanneer je op een unieke plek of in een unieke accommodatie kunt overnachten. Een paar van die bijzondere pareltjes die op Vakantieboulevard.nl te vinden zijn heb ik voor je verzameld. Hier wil je een keertje slapen!

Waterbungalows in Les Grands Lacs, Frankrijk

Voor het slapen in een waterbungalow hoef je niet meer naar de Malediven of naar Bora Bora. Niet zo heel ver van Dijon in Frankrijk vind je Les Grands Lacs waar je in een prachtige hut op het water kunt slapen. Dat wordt een hele romantische overnachting (via TreeGo).

Bijzonder overnachten: in een waterbungalow
Bijzonder overnachten: in een waterbungalow

Slapen in een Indianentent op een onbewoond eiland

Avontuurlijk kamperen op een onbewoond eiland en slapen in een Indianentent of een Mongoolse yurt? Je kunt het bijna niet geloven, maar dat kan gewoon in eigen land! Midden in het Veluwemeer, vlakbij Harderwijk, licht eiland De Kluut en daar kun je op een bijzondere manier overnachten met prachtig uitzicht (via Campspirit).

Bijzonder overnachten: in een indianentent
Bijzonder overnachten: in een indianentent

Knus in een pipowagen in Italië

In de Marche, in het midden van Italië, vind je Agricamp Picobello waar je op een bijzondere manier kunt overnachten. Op deze kleine camping kun je uiteraard slapen in een tent, maar ook in een pipowagen! Een knusse en super leuke manier van overnachten op een camping. Overdag duik je natuurlijk de charmante Italiaanse dorpjes in en ’s avonds is er dat overheerlijke Italiaanse eten. Dat wordt genieten (via Bijzonder Plekje).

Bijzonder overnachten: in een pipowagen
Bijzonder overnachten: in een pipowagen

Dit is een gesponsord artikel.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.