Dagje Weg26.10.2011

Morgen te winnen: 5 x ENJOY the winter: prachtig boekje vol tips met winterfun!


enjoy_the_winter_travelvalley.jpg
enjoy_the_winter_travelvalley.jpg

Bij winter denk je al snel aan een dik pak sneeuw, schaatsen en koude voeten. Maar ook aan gezellige avonden bij de haard en lang tafelen met familie en vrienden. Maar er is meer! De gids ENJOY the winter geeft je een mix van adressen, tips en doe-dingen voor het ultieme wintergevoel. Van een stevige winterwandeling, cocoonen in een blokhut en een winter bbq in je eigen tuin tot een korte vakantie in Lapland. Of bijvoorbeeld een tochtje met de Stamppotboot! En als dat je niet uit je winterdip haalt, is het tijd voor een citytrip naar de zon 😉 Het boekje is geschreven door Fee van ’t Veen & Janneke Voorn. Morgen geven wij 5 gratis exemplaren met winterfun weg, ter waarde van € 10,95.

Wil je ook kansmaken? Zorg dat dat je ons volgt op Twitter, en morgen tussen 12.00 en 15.00 uur de tweet retweet die wij om 12.00 uur live zetten. Meedoen dus! Dan is een winter vol gezellige uitstapjes gegarandeerd!

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.