Dagje Weg01.02.2012

Haarlemmerstraat & -dijk (Amsterdam) de leukste winkelstraat van NL


Schermafbeelding 2012-02-01 om 13.19.07.png
Schermafbeelding 2012-02-01 om 13.19.07.png

Na een spannende race en een close finish is het toch de Haarlemmerstraat en -dijk in Amsterdam, dus op de voet gevolgd door de Gierstraat in Haarlem en de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden, die zich een jaar lang officieel de leukste winkelstraat van Nederland mag noemen.

Een levendige straat die door de leuke winkels echt een slenterstraat is. Met veel winkels, en ook de namiddagen en avonden zijn goed vertegenwoordigd met diverse eet, drink en uitgaansgelegenheden. Eerlijke en ouderwetse gezelligheid van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, dat is de Haarlemmerstraat en -dijk!

De winnaar in de categorie Leukste winkel 2011 komt dit jaar uit de Gierstraat in Haarlem. Best Kept Secret  -een dames modezaak gespecialiseerd in de laatste mode trends uit  London-  eindigde op de eerste plaats.

Sfeer Best Kept Secret 
In deze leuke Engelse winkel wordt je geïnspireerd door de laatste trends uit Londen. Kleding, schoenen, shawls, tassen, hoedjes en sieraden: all absolutely fabulous!  Zo vind je hier een zeer uitgebreid en exclusief aanbod van het leukste wat Londen je te bieden heeft: gewoon in Haarlem!

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.