Dagje Weg03.07.2012

Jubileumjaar Efteling 60 jaar gevierd met nieuwe attractie Aquanura


De Efteling viert in 2012 feest. Dan is Nederlands grootste en leukste attractiepark 60 jaar oud. En als attractiepark vier je je verjaardag natuurlijk met een nieuwe attractie. Sinds kort is dan ook de bijzondere watershow Aquanura open. Een spectaculaire show met vooraal veel water, licht en vuur.

Op donderdag 31 mei 2012 vond de wereldpremière van Aquanura plaats in de Efteling. Aquanura is niet alleen spectaculair, het is ook de grootste watershow van Europa.

De bouw van Aquanura
De Efteling maakte de watershow in samenwerking met het Amerikaanse bedrijf WET (Water Entertainment Technologies). WET heeft al veel vooraanstaande projecten, waaronder de ‘Bellagio fontein’ in Las Vegas (VS) en de ‘Dubai fontein’ in het Midden-Oosten, op zijn naam staan. Aquanura is uniek! Geen enkel attractiepark in de wereld heeft een permanente watershow van dit kaliber. Aquanura is de derde grootste watershow van de wereld en de eerste in Europa!

De show is te zien op vaste showtijden. In het park zijn de showtijden ook aangegeven, en zijn altijd te raadplegen via de mobiele website.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.