Dagje Weg11.12.2012

[Adv] Leuke tip voor dagje weg: indoor skydiven in Roosendaal!


vrouw-portret.jpeg
vrouw-portret.jpeg

Het einde van het jaar nadert, de kerstboom staat weer en de plannen voor Oud & Nieuw worden weer gemaakt. Hoogste tijd dus voor de kerstinkopen!

Wat geef je nu cadeau aan iemand die van avontuur houdt? Die dol is op vliegen, op zoek is naar spanning en actie? Onze tip voor een super leuk dagje weg is indoor skydiven in Indoor Skydive Roosendaal! Indoor skydiven is namelijk hét ultieme kerstcadeau voor reislustige vrienden en familieleden!

Indoor skydiven klinkt spannend en dat is het ook! Je zweeft op de kracht van de lucht, alsof je een echte vrije val uit een vliegtuig maakt. En het leuke is, waar je bij een echte vrije val slechts een paar seconden kunt genieten van het ultieme vrije val gevoel, kan je met indoor skydiven zo vaak die vrije val maken als je wilt!

Schermafbeelding 2012-12-10 om 13.18.32

Je ‘koopt’ indoor skydivetijd per sessie van 1 minuut. En je hebt wel een paar minuten nodig om het onder de knie te krijgen, maar als het eenmaal zo ver is, is het een super gave ervaring.

Speciaal voor de feestdagen koop je cadeaubonnen voor het ultieme dagje weg, indoor skydivesessies met een speciale cadeauprijs van 50, 75 of 100 euro.

En als je ook nog kans wilt maken op gratis indoor skydiven met 6 personen, doe dan ook mee aan de actie van Indoor Skydive Roosendaal op Facebook!

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.