Dagje Weg10.04.2013

9-12 mei 2013: Antwerpen Proeft met Sergio Herman


Schermafbeelding 2013-04-10 om 10.09.55.png
Schermafbeelding 2013-04-10 om 10.09.55.png
Antwerpen is een van de favoriete dagjes weg van veel Nederlanders. Geen wonder, want Antwerpen is een schitterende stad die veel te bieden heeft. Zeker op gebied van cultuur en shoppen. Maar wat dacht je van op culinair gebied? De Belgische bieren kent iedereen wel, maar ook Belgisch eten is een aanrader. 

Antwerpen Proeft 9-12 mei 2013
Van 9 tot en met 12 mei (Hemelvaartsweekend) vindt Antwerpen Proeft plaats, een culinair outdoorfestival met topchefs die heerlijke gerechten bereiden.

Topkok Sergio Herman is ook van de partij op Antwerpen Proeft. In januari 2014 opent Sergio Herman een nieuw restaurant in Antwerpen, La Chapelle, en geeft altijd tijdens Antwerpen Proeft een voorproefje. 

Culinair outdoorfestival Antwerpen Proeft wordt al voor de zevende keer gehouden, en vindt plaats in Waagnatie. Met prachtig uitzicht op de Schelde zullen dertig toprestaurants, sterrenchefs en hippe bistro’s heerlijke gerechten laten proeven. 

Naast Sergio Herman zijn ook topkoks zoals nationale chocoladetrots Pierre Marcolini, tweesterrenchef Viki Geunes, Aziaat van het Jaar Fong Mei en Nathalie Meskens van de partij. 

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.