`

Dagje Weg06.07.2013

House of Bad habits – Opposites Attract


Wat zijn jouw slechte gewoontes? Geef je er zaterdag 17 augustus helemaal aan over tijdens House of Bad Habits. De statige tuin van het vijfsterren Hilton hotel Amsterdam transformeert in een vrolijke, ongedwongen festivallocatie voor de kick off van House of Bad Habits. Het thema luidt: Embrace your bad habits.

Op het event staan onder andere: Zarb Champagne, Wasteland, Canadian Red, Grey Goose en Holand casino. Met de dirty beats, lovely bubbles, addictive food en vele andere verleiding kan je volledige toegeven aan al je bad habits, without guilt 😉

De highlight Wasteland, een van de meest spraakmakende en sensationele events van Europa, verzorgt de fetisch fantasy openingsact. Ook is er gedacht aan een finger licking goede candystore en het Nederlandse label Zarb Champagne lanceert haar nieuwe rosé champagne op een heus drijvend champagne eiland.

De opzwepende beats worden o.a. verzorgd door Lucien Foort en Playmate of the Year Mai-Lan & sexy friends. Neem ook je zwemkleding mee, als je een duik wilt nemen in een van de hottubs.

Iets voor jou, toegeven aan je slechte gewoontes? Voor €29,95 heb je een kaartje.

Avatar foto
Claire de Boer

Claire verruilt het Amsterdamse leven de komende maanden voor een tripje rond de wereld. Ze wil zo veel mogelijk van de wereld zien en doet dit het liefst met haar backpack. Ze wordt gelukkig van een HIT workout, lekker eten en een goed feestje!