Gadgets16.06.2011

Camera & Foto Apps; leuk en handig!


De iPhone is volgens flickr de meest gebruikte camera voor het maken van foto’s. De appstore herbergt nog wel extra’s om nog meer uit je iPhone en je camera te halen, hier een top 3 van foto apps.

360° Panorama
Een panorama is een prachtige manier om een bijzondere bestemming vast te leggen. Met de 360 Panorama-app maak je binnen twintig seconden een Panorama, door het beginpunt vast te leggen en dan om je as heen te draaien. De lijnen op je scherm bieden houvast om op één lijn te blijven.Het is wel een beetje oefenen om een soepele panorama te maken maar als je het onder knie hebt maar je geweldige panorama’s. Extra info.

360° Panorama kost € 1,59.

Color Splash

Is een fotobewerkingsprogramma waar je je foto op een speciale manier opnieuw kan belichten, wat hele speciale effecten geeft. De app zet je foto om naar zwart-wit en daarna kan je met door de plaatsen die je wil uitlichten aan te raken een mooie kleur geven. Zodat ze uitsteken ten opzichte van het zwart-wit. Met de zoomfunctie kan je ook nog eens heel precies te werk gaan. Extra info.

Color Splash kost € 0,79.

Plastic Bullet Camera
Met Plastic Bullet ga je terug in de tijd….. Hiermee kan je je kiekjes omvormen tot glorieuze, dromerige beelden. Met een handeling ontwikkelt Plastic Bullet de foto in vier verschillende varianten. Zo kan je je foto’s en bestemmingen nog eens op een andere manier herbeleven. Extra info.

Plastic Bullet Camera € 1,59.

Avatar foto
Carlos

De redactie van Travelvalley is bereikbaar via redactie@travelvalley.nl.