`

Gadgets13.09.2011

Gratis gebruik iPad voor gasten Banks Mansion hotel


iPad LR.jpg
iPad LR.jpg

Banks Mansion, het boetiekhotel aan de historische Herengracht in Amsterdam, biedt haar gasten gratis iPads tijdens verblijf in het hotel. De tablets zijn standaard uitgerust met app’s van onder andere internationale kranten, tips & trends van I Amsterdam en uitgebreide hotelinformatie om de gast van nog meer gemak te voorzien. Banks Mansion biedt gasten gratis draadloos internet waardoor de iPads optimaal kunnen worden ingezet.

Banks Mansion gaat nog een stapje verder in het al uitgebreidde full service concept door haar gasten kosteloos gebruik van iPads aan te bieden. Hiermee speelt Banks Mansion nog beter in op de wensen van haar gasten. “Wij verwachten door inzet van de iPads nog beter de dialoog met onze gasten aan te kunnen gaan“, aldus Ellen van Wittmarschen, General Manager van Banks Mansion, “Op verzoek van de hotelgasten zal het aantal beschikbare app’s worden uitgebreid zodat er voor de volgende gebruiker nog meer informatie is. Wij zien de lancering van onze iPad service als een nieuwe en blijvende stap in communicatie met onze gasten.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.