Gadgets29.11.2011

Morgen te winnen: 3x bagagelabel TraceMe inclusief Sinterklaasgedicht!!


trace_me_bagagelabel_travelvalley.jpg
trace_me_bagagelabel_travelvalley.jpg

Wereldwijd raken ieder uur 3.000 koffers kwijt bij de bagage-afhandeling op luchthavens. Vaak kan de eigenaar niet meer achterhaald worden en eindigt de koffer bij de gevonden voorwerpen om een halfjaar later geveild of vernietigd te worden. Dankzij het TraceMe bagagelabel kan de rechtmatige eigenaar van bagage altijd achterhaald worden. Wereldwijd, op iedere luchthaven. Het TraceMe bagagelabel is een label ter grootte van een creditcard, met een uniek serienummer & streepjescode. Deze zijn gekoppeld aan het grootste eigendomsregister, waar alle luchtvaartmaatschappijen gebruik van maken. Een account aanmaken hoeft maar eenmalig en je koffer krijg je de rest van je leven altijd terug! Ook de politie kan erbij, dus zelfs buiten luchthavens is je koffer te traceren.

En omdat het ook een héél leuk Sinterklaascadeau is, verloten wij morgen in onze Retweet-actie niet alleen een TraceMe bagagelabel, maar doen er ook nog een kant en klaar gedicht bij!! Je kunt kiezen uit tien verschillende dus altijd een passende!

Het enige wat je hoeft te doen is morgen tussen 12.00 en 15.00 uur onze tweet van 12.00 uur retweeten. Tweets in dichtvorm vergroten niet je kans, maar worden dus zeker gewaardeerd!

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.