Gadgets06.01.2012

Fleurige Altec Lansing iPod-dock voor onderweg


Er zijn iPod-docks genoeg in deze wereld, maar ik stuitte onlangs op een aardig model dat beschikt over een vrolijke vakantie-look en met zijn uiterlijk, dat iets weg heeft van een damestas, ook nog eens erg makkelijk is om mee te nemen op je reizen. Hij is daar dan ook speciaal voor ontworpen.

Dat merk je ook aan de oplaadbare batterij die bij deze iPod-dock hoort en zo’n zeven uur mee gaat. Deze fleurige iPod-dock produceert heldere audio en een flinke bas met zijn dual 2-inch drivers. Prima gadget dus om een dagje mee te nemen naar het strand.

Verschillende kleuren
De inMotion iMT630 Classic is verkrijgbaar in het zwart en de inMotion iMT630 sport- editie is uitgevoerd in felle kleuren als rood en groenblauw. De iMT630 is geschikt voor de iPod touch, de iPod classic, de iPod nano, de iPhone 4, de iPhone 3GS, en iPhone 3G.

Makkelijk mee te nemen
Het apparaat is makkelijk mee te nemen doordat de steun aan de achterkant en het gedeelte waar de iPod op rust inklapbaar zijn.

Gratis apps
Als je de Altec-dock voor het eerst gebruikt, vraagt deze de gratis Altec apps Music Mood en Alarm Rock te downloaden. Met Music Mood kun je de muziekinstellingen zelf aanpassen.

Door Alarm Rock te downloaden kun je hem ook gebruiken als een volledig uitgeruste digitale wekker, compleet met tijdsaanduiding en een extra grote snooze-knop.

Best een leuk dingetje om in je koffer te stoppen dus. Voor 129,99 euro is hij van jou.