Gadgets26.07.2012

Handige iPhone app tijdens de Olympische Spelen: Spelen 2012


Schermafbeelding 2012-07-26 om 10.33.13.png
Schermafbeelding 2012-07-26 om 10.33.13.png

Morgen is het zover: de Openingsceremonie, waarna de Olympische Spelen van start gaan. Heb je het geluk om bij de Olympische Spelen in Londen aanwezig te zijn, dan is het wel zo handig als je een goede app hebt die je op de hoogte houdt van al het nieuws, en die je de weg wijst door Londen. De Spelen 2012 app van CityZapper is dan een goede tip!

Je kunt de app gratis downloaden in de App Store (alleen voor iPhones). De Spelen 2012 App geeft bondige, maar complete achtergrondinformatie over de ceremonies, de verschillende onderdelen, de leukste festivals en de gratis wedstrijden, die voor iedereen toegankelijk zijn.

Tussen de sportfestiviteiten door moet ook Londen zelf ontdekt worden! Gelukkig biedt de CityZapper iPhone App hier ook de oplossing. Informatie over mooie bezienswaardigheden en restaurants, gezellige Engelse pubs, goede winkelmogelijkheden en culinaire restaurants vind je in de app.

Groot voordeel van de App is dat deze volledig offline te gebruiken is. Iedere vorm van datakosten behoort hierbij tot het verleden. Ben je niet in het bezit van een iPhone, iPod Touch of iPad, dan is het mogelijk om alle tips te bekijken op www.CityZapper.nl/Londen.

Overigens is de app van het NOC NSF Londen 2012 ook een super fijne app om alles te weten te komen over de atleten, de locaties en het programma!  

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.