Gadgets14.08.2012

Ansichtkaarten versturen 2.0 met Cardagram!


We doen het bijna nooit meer, een leuke ansichtkaart sturen naar vrienden of familie als je op vakantie bent. Vaak ben je het nog wel van plan, maar het komt er gewoon niet van. En dat is jammer! want het is hartstikke leuk om je ouders, Opa en Oma of vrienden een kaartje te sturen. Veel leuker dan een smsje! Daarvoor is er nu een hele handige app: Cardagram (voor iPhones gratis beschikbaar in de App Store).

Het werkt heel simpel: je maakt een foto met je smartphone (of selecteert een bestaande foto van je telefoon), zet er een leuke tekst bij en voer het adres is. Je kaartje wordt dan meteen verzonden. Ansichtkaart versturen 2.0 dus! Overigens kan je ook Facebook- of Instragram foto’s gebruiken voor het kaartje.

Een leuke tip is ook om met een speciale fotocollage app (bijvoorbeeld Instacollage) een leuke collage van jouw leukste vakantiefoto’s te maken, en die met Cardagram versturen. Ook leuk om naar jezelf te sturen, zodat je als je thuiskomt meteen je leukste foto’s hebt om na te genieten.

Kosten per kaartje zijn 0.99 euro. Kaartjes worden direct verzonden, maar houd rekening met een aantal werkdagen voordat het kaartje in de bus vast.

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.