Gadgets31.08.2013

Teva: De Expeditie Ronbinson schoenen van 2013!


Teva1.jpg
Teva1.jpg

Het merk Teva heeft speciaal voor de kandidaten van Expeditie Robinson een nieuwe collectie ontwikkeld. In het programma dat afgelopen donderdag van start ging, lopen de deelnemers massaal op deze wandelschoenen en sandalen. Om de heftige omstandigheden te doorstaan op het eiland is stevig schoeisel geen overbodige luxe.

De nieuwe collectie bestaat uit de wandelschoenen Raith eVent en Sky Lake eVent en helpen de kandidaten de zware proeven te doorstaan die ze te wachten staan op het onbewoonde eiland in Maleisië. Natuurlijk is deze collectie niet alleen bestemd voor de expeditieleden, ook jij kunt ervan profiteren. Voor weekendtrips of verre reizen zijn de schoenen ideaal.

Schermafbeelding 2013-08-30 om 10.34.46.png
Schermafbeelding 2013-08-30 om 10.34.46.png

De binnenzool van de Raith eVent en Sky Lake eVent beschikt over een Shoc Pad en Meshmateriaal. Deze elementen zorgen voor extra demping en absorptie van sokken. De buitenzool van de schoen is gemaakt van Spider 365 rubber, dit zorgt voor extra grip tijdens een stevige wandeling. Door het eVent-membraam blijven je voeten droog en de wandelschoenen ademen. Hierdoor voelen je voeten ook nog fijn na een stevige wandeling.

De Expeditie Robinson-collectie is te koop in de winkel. De Raith Mid eVent is verkrijgbaar voor 129,95 euro en de Raith eVent voor 119,95 euro en de Sky Lake Mid eVent ook voor 119,95 euro.  

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.