Gadgets24.09.2013

Pilot & Captain: t-shirts van jouw favoriete luchthaven


pilot-captain.png
pilot-captain.png

Where you’ve been, where you’re from, where you’re going. Deze t-shirts zijn voor die hard travellers. Deze t-shirts van Pilot & Captain hebben stoere opdrukken van luchthavens. Om aan te geven waar je geweest bent, vandaan komt, of waar je heen gaat. Of omdat je het gewoon een stoere print vindt.

pilot-captain-tshits

Het ontwerp van de t-shirts van Pilot & Captain komt van het designduo Dustin Summers en Jason Kernevich, die met hun designstudio The Heads of State al eerder awards hebben gewonnen.

De collectie van Pilot & Captain bestaat uit t-shirts, posters en tassen. De shirts zijn er in verschillende maten, en modellen voor mannen en voor vrouwen. T-shirts kosten 32 Amerikaanse dollars (ongeveer 24 euro) en worden binnen 1 tot 2 weken verstuurd (ook internationaal). 

Onze favoriet? CDG natuurlijk. We love Paris 🙂

pilot-captain-paris 

Overigens zijn de posters ook wel heel cool, maar daar heb je jammer genoeg niet zo heel veel keuze. Ze zijn nu beschikbaar van de Amerikaanse steden San Francisco, New York, Miami, Chicago, Philadelphia, Washington DC en Phoenix. Hopelijk komen daar binnenkort ook nog Europese steden bij! 

posters 

Avatar foto
Bart Teulings

Bart is fotograaf en gek op reizen. Zijn favoriete bestemmingen zijn Noorwegen, IJsland, Finland maar ook Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Hij maakt graag lange wandelingen, is een ontzettende muziekliefhebber en in zijn vrije tijd kookt hij graag.