Gadgets13.12.2013

Proud to be fout: de mooiste kersttruien voor de feestdagen!


Vorig jaar was ik rond de kerst in Dublin en toen viel mij op dat iedereen zich kleedde in de meest opvallende kersttruien. Sneeuwvlokjes, rendieren en alles wat met kerst te maken heeft werd gebruikt. In tegenstelling tot Mark Darcy ben je nu een ware hipster in je opvallende kerstitem 😉

Dit jaar hangen ook in Nederland de winkels er vol mee. Leuke gebreide items in verschillende kerstkleuren vullen de modehuizen. Heerlijk toch om je (te) strakke kerstjurk im te ruilen voor een comfortabel zittende trui die je toch helemaal in de kerstsfeer brengt. Met een paar leuke pumps en een zwart rokje eronder kan je er een super outfit van maken.

Bij Hennes en Maurits vind je verschillende gebreide items.

Kerstrood met sneeuwvlokken! Lekker warm en voor een prikkie (19,95 euro) te koop.

Rudolf kan natuurlijk niet ontbreken. Deze grijze trui is vergrijgbaar voor 29,95 euro.

Favoriet als opdruk. Deze trui is van het merk Rampart Sporting. Best prijziig, maar daar krijg je wel goede kwaliteit voor terug en koud ga je het zeker niet hebben. De trui kost 104,95 euro.

Deze klassieker in van TwinTip. Voor 39,95 euro kun je hem online bestellen. 

Wil je echt opvallen in je Christmas-trui, dan is deze echt de beste koop. Proud to be Fout 😉 Voor 47 euro.

Avatar foto
Claire de Boer

Claire verruilt het Amsterdamse leven de komende maanden voor een tripje rond de wereld. Ze wil zo veel mogelijk van de wereld zien en doet dit het liefst met haar backpack. Ze wordt gelukkig van een HIT workout, lekker eten en een goed feestje!