Gadgets31.01.2014

Maak nu kans op een draadloze Jabra-headset


Ook een grote muziekfan? Dan is een hele goede koptelefoon voor jou dé must-have. En dan hebben wij ook nog eens heel goed nieuws voor je! Je kunt nu namelijk zo’n hele goede koptelefoon winnen op Travelvalley. We mogen namelijk een Jabra Revo Wireless headset weggeven (ter waarde van $249.99). Ik heb er een tijdje geleden een uitgetest, en sindsdien kan ik niet meer zonder. Het is een hele fijne koptelefoon die ook na lange tijd niet pijn gaat doen aan je oorschelpen, en de muziek is ook echt perfect. Ik neem de headset altijd mee op reis om overal ter wereld naar mijn eigen muziek te kunnen luisteren. 

Jij kunt er dus nu een winnen. Hoe dan?

Wij zijn benieuwd naar op welke plek op de wereld jij het allerliefste naar jouw favoriete muziek zou willen luisteren. Dat mag thuis in je eigen huis lekker op de bank zijn, maar ook bijvoorbeeld aan de andere kant van de wereld op het strand in Australië, of lekker hip in de metro van New-York. Laat het ons weten via Instagram, wat jouw favoriete plek is! Zorg dat je in ieder geval ons Instagram-account volgt. Post vervolgens een foto van jouw favoriete plek op Instagram, waar jij het liefst naar muziek zou luisteren, en plaats daarbij de hashtags #jabra en #travelvalley. 

Je hebt een week de tijd om je foto te plaatsen op Instagram. Iedereen die een (of meerdere) foto’s op Instagram plaatst met de juiste hashtags én ons volgt maakt kans op de prijs. Volgende week vrijdag 7 februari kiezen we de winnaar! En die krijgt dan zo snel mogelijk de witte Jabra Revo Wireless thuisgestuurd. 

Wij zijn benieuwd naar alle foto’s! 

jabra_revo_wireless
jabra_revo_wireless
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.