Gadgets24.02.2010

Folbot de opvouwbare kano


We hadden de opblaasbare kano, de Pontoon Boat, en de transparante kano. En nu vond ik ook de opvouwbare kano! De Folbot, bouw je op in tien minuten. Al is – als je het mij vraagt – de opblaasbare boot iets makkelijker klaar te maken voor gebruik.

Echt goedkoop zijn deze opvouwbare boten niet (een fopbot kost 1,725 Amerikaanse dollars), maar dan kan je wel kiezen uit 9 verschillende kleuren. En ook nog eens hartstikke zwaar, zo’n opvouwbare kano weegt bijna 18 kilo. Dat is niet makkelijk mee te nemen als je op vakantie gaat en je eigen bagage moet kunnen sjouwen.

Maar stel nu voor dat je grote liefhebber bent van de watersport, maar je woont op een klein flatje. Dan heb je niet echt plaats om een kano te stallen. Dan is zo’n opvouwbare kano toch wel ineens een uitkomst! Al moet je dan wel nog flink diep in de buidel tasten.

Zie je op tegen het klaarmaken van de kano? Als je dit filmpje bekijkt, zo moeilijk ziet het er niet uit 🙂

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.