Gadgets08.05.2010

KidsSafety-ketting voor op vakantie


Je kind kwijtraken op vakantie is een ramp… Dit stoere naamplaatje biedt wellicht uitkomst. Je hangt het naamplaatje aan een ketting (van antiallergisch edelstaal!) om de hals. Zo draag jouw kind altijd díe gegevens bij zich welke het meest van belang zijn! Op het plaatje kan iedere gewenste tekst geprint worden, van mobiel telefoonnummer tot allergieën of medicijngebruik. Erg handig voor als je met kinderen op vakantie bent. Zou je je kinderen echt kwijt raken op vakantie, dan hebben zij dus in ieder geval de belangrijkste gegevens bij zich. Standaard in zilver, maar voor kinderen (met een kleinere ketting) ook in zwart, blauw, roze, rood en groen. De standaardketting is alleen verkrijgbaar in zilverkleur.

En voor de prijs hoef je het al helemaal niet meer te laten. Een naamplaatje inclusief standaardketting kost € 9,95. De prijs van een naamplaatje inclusief KidsSafety-ketting is € 11,95. Je kan deze naamplaatjes ook cadeau geven, dan stuurt The Tag Company ze in een leuke verpakking gewoon op.

Trouwens niet alleen handig voor kinderen hoor, ook volwassenen kunnen hier baat bij hebben. Je zal maar allergisch zijn voor nootjes, of schaal- en schelpdieren. Toch handig als je deze informatie altijd bij je draagt. Moet je alleen wel zorgen dat het in begrijpelijke taal op je plaatje staat….  

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.