Gadgets23.04.2009

Selk Bag: slaapzak met armen en benen


Kamperen is nog steeds een van de leukste manieren van vakantie vieren. Maar aan kamperen zitten ook nadelen. Stel je voor: je ligt in je tentje, lekker warm in je slaapzak en buiten is het nog fris. En dan komt dat ene moment dat je je slaapzak uit moet. Brrr… Eigenlijk zie je het niet zitten, en wil het liefst lekker warm in je slaapzak blijven liggen. Nu is er de oplossing! Met de Selk Bag loop je gewoon met slaapzak en al je tent uit, GENIAAL!

Het idee achter de ‘selk bag’ is dat je geen mummie bent, en dus ook niet als een mummie moet slapen. Want in de traditionele slaapzakken zoals we die kennen, lig je er inderdaad als een mummie bij. Kamperen doe je dus voortaan in deze te gekke slaapzak.

De selk bag is er in verschillende kleuren en in verschillende uitvoeringen. En er zijn ook speciale slaapzakken voor kinderen. De normale versie kost ongeveer 159 Amerikaanse dollars. In de Verenigde Staten is het in ieder geval een hype. Nu hier nog!

selk_bag
selk_bag
Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.