Gadgets11.07.2010

Overal genieten van muziek met de portable On Stage Micro II!


onstageII.jpg
onstageII.jpg

Genieten van je favoriete muziek kan deze zomer voortaan altijd en overal. Of het nu op reis, op het strand of tijdens een picknick in het park is, met de nieuwe On Stage micro II speaker dock van JBL kun je waar dan ook muziek luisteren.

Het ontwerp is klein maar geeft een groots geluid. De portable speaker is ideaal om in je reistas mee te nemen omdat hij klein, licht en compact is en doordat hij met AAA batterijen zelfs tot 24 uur non-stop door kan spelen. Verder is de speaker dock te gebruiken voor alle type MP3-spelers, maar speciaal gemaakt voor de iPod en werkt bovendien met de iPhone waarvan hij de batterij tegelijkertijd op kan laden tijdens het spelen van muziek. Met de lage bassen en heldere tonen is een unieke muziekervaring deze zomer gegarandeerd. Bovendien is hij met de bijgeleverde afstandbediening ook nog eens vanuit je luie (strand)stoel te bedienen. De On Stage micro II is in de kleuren zwart, wit en vanaf 10 juli 2010 verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 99,-.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.