Gadgets09.08.2010

Maak geweldige onderwatervideo’s met: The Videomask


liquid-image-302-lifestyle_11.jpg
liquid-image-302-lifestyle_11.jpg

Het onder water maken van een foto is al niet heel makkelijk. Probeer maar eens een mooi plaatje te schieten als je je onderwaterfototoestel tegen je duikbril aandrukt. Dat is geen pretje. En het onder water maken van een video, daar beginnen de meeste mensen al niet eens aan.

The Videomask
Daar hebben ze bij Liquid Image iets op gevonden: the videomask. Met deze  foto- en videocamera ingebouwd in een duikbril, wordt het maken van een video of foto van al het prachtigs dat je onder water tegenkomt  een fluitje van een cent.  Verder natuurlijk ook heerlijk om je handen vrij te hebben onder water en niet meer die onderwatercamera met je mee te hoeven torsen.

Ook voor Pro’s
Met de eenvoudige versie van rond de 85 euro kun je al video’s maken met een resolutie van 5.0 megapixels. Maar ook de echte pro kan aan de slag met de geavanceerdere versie van de videomask, die het ook mogelijk maakt de belichting aan te passen en beelden  een nog hogere resolutie te geven.

De videomask funtioneert tot een diepte van 20 meter onder het wateroppervlak.

De Liquid Image 304 8 MP duikbril met digitale camera is nu te koop in de StyleCowboys Shop! De bril kost € 99,99 en is leverbaar in geel. In de categorie videoduikbrillen is ook de Liquid Image Wide Angle Scuba Series HD in de StyleCowboys Shop. 

Schermafbeelding 2012-04-02 om 18.44.43.png
Schermafbeelding 2012-04-02 om 18.44.43.png

In de categorie videoduikbrillen is ook de Liquid Image Wide Angle Scuba Series HD in de StyleCowboys Shop. De HD camera neemt op in resp. HD720P of HD1080P videokwaliteit. Beiden maken 12 megapixel foto’s.