Gadgets26.03.2014

Boarding pass van Vueling op Sony SmartWatch 2


De functionaliteiten van een horloge breiden steeds verder uit. Naast dat het de tijd weergeeft kunnen sommige horloges vandaag de dag heel veel meer. Neem bijvoorbeeld de Sony SmartWatch 2, hiermee laat je nu met gemak je boarding pass zien op het vliegveld. Het is niet alleen handig, het is ook nog eens goed voor het milieu. Hoeveel bomen zouden we hiermee besparen? Airline Vueling, die met dit initiatief kwam, claimt hiermee ’s werelds eerste ‘wearable’ boarding card, die eind deze maand uitkomt.

Vueling als lid van IAG, heeft besloten samen met Sony een app te introduceren voor de Sony SmartWatch 2. Iedereen die het Android device om zijn of haar pols heeft, is in staat hun boarding pass te downloaden en te laten scannen door de 2D barcode op hun horloge. Ook zal de app dienen als platform voor berichten en e-mails met betrekking tot je vlucht. Hoe easy, alle informatie om je pols. 

Vueling-Sony-app
Vueling-Sony-app
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.