Gadgets22.04.2014

De beste travel buddy van dit moment: HTC One (M8)


Een smartphone is tegenwoordig niet meer weg te denken als ‘ultimate travel gear’. Met een smartphone op zak ben je op reis namelijk op alles voorbereid: via apps vind je de leukste plekken en bezienswaardigheden in de stad, je hebt altijd navigatie op zak zodat je nooit meer kunt verdwalen én je hebt een camera bij je. Grote en zware spiegelreflexcamera’s worden overbodig door de camera’s op smartphones. En mocht je toch nog niet helemaal tevreden zijn over de foto van je smartphone, dan kun je die met apps als Instagram en VSCO weer editen tot meesterwerken.

De beste travel buddy van dit moment is de HTC One (M8). Deze smartphone met super strak design is gemaakt van 90 procent aluminium en kan daarmee wel een stootje hebben. De primaire camera heeft 4.1 megapixels. Maar misschien wel de beste functie voor travelers zit aan de voorkant: met een 5 megapixel front camera maak je de allermooiste selfies. Dus foto’s van jezelf op jouw favoriete vakantiebestemming kun je direct delen met je vrienden!

Met de ingebouwde Boomsound heb je ook nog eens een smartphone op zak die uitblinkt in geluidskwaliteit, niet alleen als je muziek luistert met een headset, maar zeker ook op speaker. Je hebt dus altijd je favoriete muziek op zak, om te delen met vrienden. Ideaal om te chillen op het strand of in het park!

Meer weten over de HTC On (M8)? Lees de uitgebreide review.

htc_one_m8_travel
htc_one_m8_travel
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.