Gadgets05.10.2017

Hydro hammock: geniale hangmat en bubbelbad in één!


Soms kom je gadgets tegen voor op reis, waarvan je niet begrijpt dat je ze niet eerder hebt ontdek. Dit is de hydro hammock, een briljante combinatie van een hangmat en bubbelbad. Het idee is zó simpel, dat het daardoor ook zo goed is.

Er zijn namelijk zoveel toffe plekken ter wereld, die nóg leuker worden wanneer je er zou kunnen bubbelen in een hottub. Maar dat is dus precies wat je kunt doen met deze hydro hammock: je knoopt de hangmat vast aan een paar bomen, laat ‘m vollopen met lekker warm water en genieten maar. Dit is hoe het werkt.

Hydro hammock: multifunctioneel

Je kunt de hydro hammock dus op verschillende manieren gebruiken zoals je ziet: als waterbed, als hottub en natuurlijk ook gewoon als hangmat. En als je wilt, dan heb je zelfs ook nog een douchekop bij de hand om je af te spoelen.

Nu noemen de makers de hydro hammock ‘draagbaar’ maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. Ja, je kunt ‘m meenemen, maar dat is dan wel een grote kist op wieltjes. Wil je dus echt boven op een berg of op een andere moeilijk bereikbare plek chillen in je hangmat-waterbed-hottub, dan moet je echt wel flink gaan sjouwen. Oh, en had ik al gezegd dat ‘ie ook niet zo goedkoop is? Te beginnen bij 458 USD en oplopend tot 1.999 USD. Op deze website vind je in ieder geval meer info.

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.