Gadgets04.03.2014

PocketMonkey, de ideale gadget voor op reis


Ga je binnenkort backpacken of survivallen, dan hebben wij een handige gadget voor je ontdekt die je zeker te weten mee moet nemen. Het is de PocketMonkey, een multifunctioneel handig hulpje voor op reis. Deze zogenaamde multitool heeft 12 verschillende functies en heeft de grootte van een pinpas. Iedere traveller heeft daar dus wel plaats voor. De PocketMonkey kan dus van alles, maar dit zijn de belangrijkste functies van deze multitool.

PocketMonkey
PocketMonkey

1. De blikopener

Voordat de PocketMonkey uit de verpakking is, valt de blikopener functie al op. Deze functie is bijna een vereiste. Voortaan maak je gemakkelijk en snel je flesje bier open, waar ter wereld je ook bent.

2. Bouten en schroeven

Altijd gedoe bij het kiezen van de juiste schroevendraaier of dat ene boutje wat je maar niet los krijgt. Met de PocketMonkey kun je bouten in negen verschillende groottes opendraaien. Verder zitten er drie schroevendraaiers verwerkt in de tool.

3. Meten is weten!

Meetlint vergeten? Geen probleem. De PocketMonkey biedt twee meetstukken. Aan de ene kant inches en aan de overzijde kun je meten in centimeters.

4. Sinaasappels, bananen en brieven

Het maakt niet uit, met de PocketMonkey schil je snel je sinaasappel en maak je een begin om een banaan snel open te krijgen. Het uiteinde van het meetstuk leent zich om brieven te openen.

5. Filmpje pakken?

Iedereen kent het wel. Soms wil je je telefoon neerzetten en handsfree genieten van een filmpje op je hotelkamer, of op een strandbedje. Met behulp van een pinpas of creditcard kan er binnen luttele seconden een statief worden gemaakt waarop je smartphone kan rusten.

6. Een aap in je portemonnee

De PocketMonkey is vervaardigd uit roestvrij staal welke vier keer sterker is dan zijn gewicht. Met dezelfde afmetingen als een pinpas, kan de PocketMonkey in iedere portemonnee. Handig, snel en altijd bij de hand.

Verder lezen over Reisaccessoires

8 leuke gadgets voor een aangename vlucht

Een langdurige vlucht kan als snel vervelend worden, helemaal als je economy class vliegt. Je gaat je ergeren aan de omgeving en aan alle geluiden die je hoort. Daarom zijn er tal van reisgadgets uitgevonden om je vlucht...

Gadgets20.06.2024

8 leuke gadgets voor een aangename vlucht

Drie handige hacks voor het inpakken van je koffer

Of je nu een kleine koffer voor handbagage hebt of een enorme unit als je weken op reis gaat; inpakken is lastig. Vaak wil je te veel meenemen en wordt het proppen in de koffer. Erop gaan zitten en hopen dat de koffer op...

Algemeen11.06.2024

Drie handige hacks voor het inpakken van je koffer

Mijn favoriete reisbagage: in stijl op reis met de Thule Chasm collectie

Als het gaat om bagage zijn er voor mij een aantal dingen heel belangrijk: het moet vooral praktisch in gebruik zijn, het moet er goed uitzien én het moet van hoge kwaliteit zijn. Als je veel reist, wil je jaren lang van je koffers en tassen gebruik kunnen maken. Ik reis nu een tijdje met de Thule Chasm collectie en ben fan! Dit is waarom.

Lifestyle03.04.2024

Mijn favoriete reisbagage: in stijl op reis met de Thule Chasm collectie

8 briljante reisartikelen die je vakantie makkelijker maken!

Sommige dingen zijn onmisbaar voor op reis. Omdat ze je vakantie nu eenmaal een stuk makkelijker en daarmee leuker maken. Wij hebben acht briljante reisartikelen voor je verzameld voor in je koffer, weekendtas.

Gadgets22.01.2024

8 briljante reisartikelen die je vakantie makkelijker maken!

Review: op reis met de Thule Aspect camerarugzak

Met de Nikon D750 en drie bijbehorende lenzen (27-70, 24 en 50 mm) heb ik vaak een zware cameraset bij me als ik op reis ga. Tot voor kort zaten die gewoon los in een willekeurige rugtas zonder enige vorm van bescherming...

Gadgets23.03.2023

Review: op reis met de Thule Aspect camerarugzak

Hier moet je op letten bij het kopen van een nieuwe koffer

Reizen met een koffer heeft een hoop voordelen ten opzichte van andere soorten bagage, zoals reistassen. Ben je toe aan een nieuwe koffer? Dan is het goed om je even in te lezen voor je er een koopt. Met een paar handige...

Algemeen04.11.2022

Hier moet je op letten bij het kopen van een nieuwe koffer

5 tech gadgets die je nodig hebt tijdens het reizen

Reizen is behoorlijk lastig geworden in de nasleep van de COVID-19-pandemie. Echter nu de reisindustrie weer opleeft, is er hoop dat je eindelijk die reis kunt maken waar je naar verlangde. Het benodigde papierwerk om op...

Gadgets28.09.2022

5 tech gadgets die je nodig hebt tijdens het reizen

7 ultieme tips om te reizen met alleen handbagage

Heb je een vliegreis op de planning staan en overweeg je te reizen met alleen handbagage? Dat heeft een hoop voordelen. Door te reizen met alleen handbagage ben je super flexibel. Op deze manier gaat reizen ook een stuk...

Algemeen23.08.2022

7 ultieme tips om te reizen met alleen handbagage