Gadgets29.07.2016

Snorkelen als een ninja


Must have voor de zomer!

Snorkelen is een van de leukste dingen om te doen in de zomer. Maar het nadeel van snorkelen is wel dat het materiaal goed moet zijn voordat je er echt plezier aan beleeft. Een duikbril die vol loopt met water of wat aanslaat is geen pretje. En ga je een uurtje snorkelen en zet je daarna je duikbril op, dan heb je ook nog de komende uren van die charmante strepen op je gezicht. Maar dit is de oplossing: het H2O Ninja Mask.

H2O Ninja Mask

Het is bedacht op een van de mooiste snorkelplekken op aarde: Hawaii. Het H2O Ninja Mask is een compleet gezichtsmasker waarmee je kunt snorkelen en wat een aantal grote voordelen heeft ten opzichte van de reguliere duikbrillen waarmee je kunt snorkelen. Zo heb je met dit snorkelmasker een zicht van 180 graden maar belangrijker nog: je kunt door je neus én mond ademen wanneer je onder water bent. Dat luchtpijpje kun je dus ook achterwege laten! En omdat je op een natuurlijkere manier ademhaalt, kun je het snorkelen volgens de bedenkers twee keer zo lang volhouden.

Hij is er in vier verschillende kleuren: roze, groen, blauw en zwart. Je kunt ook een keuze maken tussen een kleine en een grote én je hebt de keuze voor een GoPro mount. En dat laatste is wel zo handig want door de GoPro vast te maken aan het H2O Ninja Mask heb jij je handen vrij en kun je vooral lekker genieten van al dat moois dat je onderwater ziet. De prijs voor deze orignele H2O Ninja snorkelmaskers is 165 USD (maar bijvoorbeeld Decathlon heeft overigens al een copy cat in de schappen liggen die een stuk voordeliger is). Kwaliteit hebben we nog niet voor je getest.

snorkelen-ninja-masker
snorkelen-ninja-masker
ninja-masker-snorkelen
ninja-masker-snorkelen
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.