Lifestyle13.12.2012

Long distance pillow: voor als je ver van elkaar vandaan bent en toch samen wilt slapen!


Schermafbeelding 2012-12-13 om 10.38.26.png
Schermafbeelding 2012-12-13 om 10.38.26.png

Geliefden die van elkaar verwijderd zijn omdat ze bijvoorbeeld in een ander land wonen, of omdat de een voor werk op reis is, kunnen elkaar vreselijk missen. Voor ’s nachts. Als je gewend bent om samen te slapen, dan is in je eentje in bed liggen geen pretje. Om het gemis wat draaglijker te maken kun je jezelf op kosten jagen en veel bellen en sms’en. Maar er is nog een oplossing: de long distance pillow.

Met dit long distance pillow, ontworpen door de Schotse Joanna Montgomery, slaap je ‘dichter bij elkaar’. Het interactieve kussen, met de naam ‘Pillow Talk’ geeft licht als de ander in bed ligt.

Allebei draag je een speciale ring met sensor als je gaat slapen. In het kussen zit een paneel dat draadloos communiceert met de sensor in de ring. Daarmee gaat het kussen ‘gloeien’. Leg je je hoofd op het kussen, dan hoor je ook nog eens de hartslag van de ander. Ongeacht hoe ver je van elkaar vandaan bent. En dat brengt de ander ineens een stuk dichterbij en zal je een stuk beter slapen!

Het concept (want dat is het nog) is super goed ontvangen, en zal naar alle waarschijnlijkheid ook in productie genomen worden. We can’t wait!

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.