Lifestyle24.01.2013

Op reis en onderbroek vergeten? Haal nu een boxer uit de minibar!


Schermafbeelding 2013-01-24 om 13.44.24.png
Schermafbeelding 2013-01-24 om 13.44.24.png

Het zal je maar gebeuren als man. Je wordt wakker in een hotel aan de andere kant van de wereld, maar komt er dan achter dat je schoon ondergoed bent vergeten. Balen!! Hoe fijn zou het zijn als je dan een heerlijk schone onderbroek kunt pakken, gewoon vanuit de minibar?!

Het idee komt van de Zweedse vrienden Henrik en Alexander. En de beste ideeën ontstaan op het moment dat je zelf iets meemaakt. Henrik en Alexander zaten aan de andere kant van de wereld, zonder koffer, dus ook zonder schoon ondergoed. Met alleen wat geld en een minibar. En zo ontstond het idee van Bread and Boxers: ondergoed in de minibar.

Bread and Boxers zijn geen opvallende stukken ondergoed, maar juist basic. Uitstekende kwaliteit, eenvoud en een gunstige prijs. Er is een mannencollectie met shirts, boxers en sokken. De damescollectie heeft shirts, tanktops, broekjes en sokken. 

En dan is er de hotelcollectie, met broekjes, sokken en een panty! 

Schermafbeelding 2013-01-24 om 13.58.23 

Al in 2008 werd Bread and Boxers geïntroduceerd bij verschillende boetiekhotels. Door de enthousiaste reacties van hotelgasten en de groeiende vraag naar deze basics buiten de boetiekhotels, lanceerde Bread and Boxers in 2011 de collectie wereldwijd.

Nu maar hopen dat hotels wereldwijd dit concept massaal oppakken. Want of je nu kleding vergeten bent of niet, er gaat niks boven een vers, schoon, wit hemd in de ochtend!  

Deze hotels hebben in ieder geval de Bread & Boxers in de minibar:

Hotel Vondel, Amsterdam
Hotel Roemer, Amsterdam
Hotel JLNo76, Amsterdam
HOTEL SKEPPSHOLMEN, Stockholm
STORY HOTEL, Stockholm
STALLMÄSTAREGÅRDEN, Stockholm
STRAVAGANZA MORNINGTON HOTEL, Göteborg
AVALON HOTEL, Göteborg
SANKT JÖRGEN PARK RESORT, Göteborg
Four Seasons, Hawaii

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.