Lifestyle04.07.2013

Nooit meer iets vergeten op reis met de GetPacked app


vakantie check list.jpg
vakantie check list.jpg

Op vakantie erachter komen dat je weer een aantal items bent vergeten. Door de stress voor vertrek is het niet heel gek dat je zo nu en dan wat dingen vergeet. Hoe fijn zou het zijn om dit soort situaties te voorkomen en nooit meer zonder wereldstekker, badlaken of tandenborstel te arriveren. Super handig hiervoor is de mobiele app GetPacked, voor iOS iPhone en iPad. 

De app kost 1,79 euro. Daarmee wordt jouw persoonlijke inpaklijst samengesteld. Het werkt heel gemakkelijk, aan de hand van een aantal vragen over jouw vakantie wordt er een persoonlijk inpaklijst samengesteld. Daarnaast kan je de paklijst nog volledig aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Je kunt bijvoorbeeld aangeven hoeveel shorts je mee wilt nemen en het is ook mogelijk om nieuwe spullen toe te voegen.

De paklijst is niet de minste, meer dan 600 spullen zijn beschikbaar voor op de lijst. Ook heb je een ‘to do’ lijst, zodat je niet vergeet om bijvoorbeeld je paspoort, visum of inentingen te halen.

Getpacked 

Alleen de relevante spullen zijn direct zichtbaar en makkelijk op de paklijst te plaatsen. Skispullen worden bijvoorbeeld alleen getoond als je op wintersport gaat en luiers alleen als je een kleine hebt. Ook is de app gericht op man en vrouw. Een man zou nooit een bikini op de paklijst te zien krijgen.

Wil je nog wat toevoegen aan je paklijst? Bij elk onderdeel kun je persoonlijk opmerkingen plaatsen. De spullen die je hebt ingepakt kan je afvinken, zo zie je makkelijk wat je al ingepakt hebt.

Share

Pak de paklijst samen in. Je kan zien wat de ander heeft ingepakt en de ander kan zien wat jij hebt ingepakt. Je kan ook de lijst mailen of printen.

Avatar foto
Claire de Boer

Claire verruilt het Amsterdamse leven de komende maanden voor een tripje rond de wereld. Ze wil zo veel mogelijk van de wereld zien en doet dit het liefst met haar backpack. Ze wordt gelukkig van een HIT workout, lekker eten en een goed feestje!