Lifestyle09.06.2014

Brazilian summer: de nieuwste bikini’s & accessoires van Protest


Na al die zonnige dagen zit bij mij de zomer er al flink in. De kriebels om mijn kledingkast volledig opnieuw in te richten is dan ook zo’n ding waar ik niet omheen kan. Dikke truien worden verruild voor t-shirtjes en ook ben ik op zoek naar een nieuwe bikini 😉 Ook het merk Protest heeft de summer vibe te pakken en komt met een super leuke nieuwe collectie met bikini’s voor komende zomer. Kleur en prints zie je veel terug en ook op gebied van accessoires pakken ze uit.

Bikini’s

Protest heeft in haar webshop ook een groot aantal mix-and-match items. Hier kies je een eigen combinatie van broekje en topje. Het fijne aan Protest is de ‘draagbaarheid’ in combinatie met de ontwerpen. De bikini’s zijn er echt op gemaakt om mee te kunnen watersporten, wel zo handig als je een strandvakantie nog een beetje actief wilt maken. Ze blijven goed om je lichaam zitten en slijten niet snel. Hele fijne bikini’s en de keus uit de collectie is zoals elk jaar weer groot, fris, kleurig, stoer en toch vrouwelijk.

Accessoires

Het aantal accessoires blijft ook elk jaar groeien, tasjes, slippers, hoedjes en ook sieraden zoals armbandjes en kettingen zijn verkrijgbaar. Vrouwelijk met een stoere touch.

Protest geeft je altijd het gevoel van vrijheid en een gezond buitenleven. Ik ben fan van dit merk en kon het niet laten alvast een bikini te bestellen 😉

Avatar foto
Claire de Boer

Claire verruilt het Amsterdamse leven de komende maanden voor een tripje rond de wereld. Ze wil zo veel mogelijk van de wereld zien en doet dit het liefst met haar backpack. Ze wordt gelukkig van een HIT workout, lekker eten en een goed feestje!