Lifestyle23.11.2023

Hét cadeau-idee voor Sinterklaas: geef Waanzinnige Roadtrips


De Sint is ons land en daarmee is de leukste tijd van het jaar weer aangebroken. Verlanglijstjes maken, lootjes trekken, surprises maken en natuurlijk op jacht gaan voor de leukste cadeaus. Maar wat geef je iemand die vooral van reizen en avontuur houdt? Die geef je het reisboek Waanzinnige Roadtrips cadeau!

Een reisboek cadeau doen is meer dan alleen het geven van een tastbaar cadeau, het is het bieden van de mogelijkheid om nog veel meer van de wereld te zien. Reisboeken zijn tijdloze cadeaus en dat geldt zeker dit mooie koffietafelboek!

Waanzinnige Roadtrips: 20 routes om te rijden

  • 20 keer inspiratie voor de ultieme roadtrip
  • Praktische informatie, handige tips
  • 240 pagina’s
  • Hardcover
  • Voor 16:00 uur besteld = morgen in huis

Roadtrips zijn de leukste manier van reizen. De vrijheid die deze reis je biedt is fantastisch. Je kunt stoppen waar je maar wilt, voor een schilderachtig uitzicht, een interessante attractie of gewoon om de benen te strekken. Er zijn geen strakke schema’s en je bepaalt zelf het tempo van de reis.

En het geeft je ook de kans om buiten de gebaande paden te gaan en onontdekte pareltjes te vinden. Je kunt afwijken van de hoofdwegen en kleine dorpjes of natuurgebieden verkennen die je anders misschien zou missen bij een ‘normale’ reis.

In Waanzinnige Roadtrips staan 20 kant-en-klare routes die je kunt gaan rijden. Avontuurlijke én ontspannen routes. Het zijn voornamelijk routes door Europa, die je bijvoorbeeld met je eigen auto kunt maken. Maar er staan ook zeker toffe roadtrips in die niet zouden misstaan op een bucketlist.

Denk aan roadtrips door onder andere Frankrijk, Noorwegen, Engeland, Spanje, Italië en Amerika. Via mooie bergwegen door de Alpen, over kustwegen door de Zuid-Portugese Algarve en een absolute bucketlist-reis naar Australië.

Bestel nu zonder verzendkosten

Wil jij Waanzinnige Roadtrips bestellen? Voor jezelf, of om iemand cadeau te doen voor Sinterklaas? Dan kun je dit mooie boek nu bestellen zonder verzendkosten.

Gebruik daarvoor code: WR2023

Voor 16:00 uur besteld = morgen in huis!

H\u00e9t cadeau-idee voor Sinterklaas: geef Waanzinnige Roadtrips
Hét cadeau-idee voor Sinterklaas: geef Waanzinnige Roadtrips
Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.