Lifestyle06.05.2014

Nieuwe zomercollectie bikini’s van H&M


Dit zijn de leukste bikini's

Ieder jaar in mei komt modeketen H&M met een nieuwe bikinicollectie, en dat is weer precies op het juiste moment. Het is nog geen zomer, maar wat zouden we graag nu al in de echte zomerstemming komen. Voor veel vrouwen is de ultieme manier van in de zomerstemming komen het uitzoeken van een nieuwe bikini. Want iedere nieuwe zomer vraagt om een nieuwe bikini, die van vorig jaar ‘kan echt niet meer’. Voor de zomercollectie bikini’s van H&M voor 2014 is topmodel Gisele Bündchen gestrikt als gezicht van de campagne. Ze schittert niet alleen in het campagnebeeld maar ook in de video waar ze zelfs zingt! Het liedje is een samenwerking tussen Gisele Bündchen en de DJ Bob Sinclar, die samen een nieuwe versie van Blondie’s Heart of Glass hebben gemaakt. Een lekker zomers muziekje, waardoor je extra verlangt naar de zomer.

De nieuwe zomercollectie bikini’s is weer ontzettend leuk, en maakt menig vrouw hebberig. Gelukkig zijn de H&M-prijzen portemonnee-vriendelijk, dus wil je een paar nieuwe bikini’s aanschaffen omdat je geen keuze kunt maken, dan is dat geen probleem. De Gisele for H&M-collectie bestaat overigens niet alleen uit bikini’s, ook andere strandkleding zoals soepele zomerjurkjes en omslagdoeken zijn onderdeel van de collectie. 

Dit zijn in ieder geval onze favoriete modellen om helemaal kop komende zomer op het strand te verschijnen!

Een dierenprintje blijft leuk
Een dierenprintje blijft leuk
Lovely orange, mooi als je heel bruin bent
Lovely orange, mooi als je heel bruin bent
Zomerse franjes!
Zomerse franjes!
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.